Hydro CIRCAL

el primer alumini reciclat certificat.

Technal amplia el seu compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat amb la gamma de productes fabricat en exclusiva amb Hydro CIRCAL, un material amb el 75% o més del seu contingut format per alumini reciclat procedent de finestres post-consum. Aquesta iniciativa neix en motiu de la demanda de productes sostenibles que actualment hi ha en el mercat i que ha anat en augment en els últims anys.

Hydro CIRCAL 75R, és un material certificat per l’organisme DNV-GL que assegura que el 75% del seu material prové d’alumini post-consum. A partir de la tecnologia més avançada del mercat en el reciclatge de ferralla d’alumini, s’aconsegueix oferir l’exclusiu alumini Hydro CIRCAL 75R, l’alumini format per un 75% o més d’alumini originari de ferralla post-consum, procedent exclusivament de finestres d’alumini que han arribat al final de la seva vida útil com a producte.

Hydro CIRCAL 75R és una solució sostenible certificada ja que contribueix clarament a una economia circular, aconseguint un alumini amb les emissions de CO2 més baixes del mercat, fins a 2.0 kg de CO2 per kg d’alumini. Per situar-nos i agafar consciencia del que vol dir aquest gran avanç en reducció d’emissions, dues dades: La mitjana europea d’emissions es situa en 8.6 kg de CO2 per kg d’alumini. A nivell mundial, la mitjana és de 18 kg de C02 per kg d’alumini.