Una empresa amb més de 30 anys d’experiència

Fundada l’any 1986, Castelló-Martí som una empresa amb més de 35 anys d’experiència en el sector, evolucionant i innovant constantment per oferir el millor producte.

Som un equip coordinat que volem donar resposta a les necessitats dels nostres clients de manera clara i precisa. Treballem amb els millors materials del mercat per poder garantir una excel·lent qualitat en la realització dels nostres treballs.

Treballem constantment en la innovació tecnològica i la millora de les nostres instal·lacions, prioritzant l’estalvi econòmic per tal de reduir costos en la contractació dels nostres productes i poder ser més competitius. Aquesta filosofia d’empresa, ens situa entre les principals empreses del sector.

A Castelló-Martí, no busquem clients per al nostre producte, sinó que trobem productes per als nostres clients.

Taller

Un equip professional

Per al desenvolupament de la nostra activitat comptem amb unes instal·lacions de 1.000 m2 ubicades a Llagostera, totalment equipades amb la tecnologia, material i eines necessàries i un excel·lent equip humà que ens permet assumir qualsevol treball.

Els nostres operaris i tècnics tenen una amplia experiència en la fabricació i instal·lació de tots els productes que oferim.

Una mica d’història

Castelló Martí va néixer l’any 1986, de l’associació entre Jaume Castelló i Josep Martí. Els inicis va ser modestos, als baixos d’una vivenda, però dos anys després l’increment de la feina va fer que ens traslladéssim a una nau industrial de 700 m2. Més endavant, en motiu de l’important creixement de la nostra activitat, l’empresa es va instal·lar a l’emplaçament actual, una nau que ocupa una superfície de 1.000 m2, situada al carrer Ponent de Llagostera.

Des de 2008, la gerència ha sigut rellevada pel jovent de les dues famílies, aportant innovació, tecnologia i els canvis necessaris per adaptar l’empresa a les noves exigències d’un mercat tant competitiu com és el nostre sector. Això si, conservant i perpetuant l’essència i els valors de sempre de la Castelló Martí de fa 35 anys.